LENTE SALE | bespaar tot wel 50%

Verbeter het handschrift, de rekenvaardigheid en de motoriek van je kind!

Bestel nu

Voordelen

Bestel nu

WonderWrite ™

Normale prijs €60,00 Aanbiedingsprijs €29,95 incl. verzending
Lente sale €30,05 (– 50% )

Customer Reviews

Based on 12 reviews
83%
(10)
17%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jens O.

Deze boeken zijn een echte redder in nood voor ouders met kleuters! Mijn zoon worstelde met het plaatsen en de grootte van zijn letters, maar deze boekjes hebben echt het verschil gemaakt. Hij vindt het geweldig om in deze boeken te werken en ik zie echt vooruitgang in zijn handschrift!

M
Marieke R.

Als kleuterjuf kan ik deze boeken niet genoeg aanbevelen! De vierkantjes maken het voor de kinderen zo gemakkelijk om te begrijpen waar hun letters moeten komen. Ik merk een enorme verbetering bij mijn leerlingen sinds we deze boeken gebruiken. Een echte game changer!

E
Eva L.

Mijn zoon heeft moeite met schrijven, maar deze boeken hebben het echt veel leuker gemaakt voor hem. Hij kleurt graag in de vierkantjes en ik zie hem elke dag beter worden in het plaatsen van zijn letters. Dit product verdient echt 5 sterren! ⭐

F
Franka N.

Dit is een absolute must-have voor ouders van kleuters! Mijn dochter is dol op deze boeken en ze hebben haar echt geholpen bij het begrijpen van de plaatsing en grootte van letters. Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel deze boeken hebben geholpen!