LENTE SALE | bespaar tot wel 50%

Leverbeleid


Verzendtijden

Nederland: 7 - 16 werkdagen

België: 7 - 16 werkdagen

Overige: 10 - 25 werkdagen

Verwerkingstijden

Na het plaatsen van de bestelling duurt het 3-5 werkdagen om de bestelling te verwerken voordat deze wordt verzonden. Wij verzenden niet in het weekend.  

Onverwachte vertragingen

In sommige gevallen kan de levering langer duren dan de standaard verzendtijden zoals hierboven vermeld. Externe factoren zoals de internationale douaneafhandeling en feestdagen, die wij niet in de hand hebben, kunnen de oorzaak van vertragingen in de verzending zijn. Neem contact met ons op als je pakket te lang op zich laat wachten en wij zullen samen met je bekijken hoe wij het probleem kunnen oplossen.

Bijzondere extra inklaringskosten/invoerrechten

Er is een kleine mogelijkheid dat je kan worden onderworpen aan bijzondere extra inklaringskosten en belastingen, die worden geheven zodra je bestelling het land van bestemming bereikt. Deze extra kosten voor inklaring zijn voor rekening van de klant; trenday heeft geen inzicht in deze kosten en kan niet aangeven hoeveel dit zal bedragen. Bij het bestellen van een product gaat de klant akkoord met betalen van eventuele rechten of vergoedingen vereist door de overheid of douane.


Indien u meer gedetailleerde informatie wenst, kunt u ons mailen op info@trenday.eu