Review Image

Maak rekenen leuk en eenvoudig!

Dit hulpmiddel is onmisbaar voor leerlingen die breuken moeten leren. Het maakt abstracte breuken visueel, waardoor het begrijpen van breuken en andere rekensommen veel eenvoudiger wordt!

Voordelen

MAAKT REKENEN VISUEEL – Dit boek is speciaal ontworpen om breuken op een visuele manier te laten zien, waardoor het veel eenvoudiger wordt om de betekenis en werking van breuken te begrijpen.

MAGNETISCH ONTWERP – Het boek is vervaardigd uit magnetische materialen, waardoor de onderdelen niet snel kwijtraken en het boek flexibel in gebruik is.

EENVOUDIG BREUKEN OPLOSSEN – Door dit boek te gebruiken, leren kinderen de relatie en betekenis van tellers en noemers, leren ze breuken te combineren en te ontbinden en krijgen ze breukbewerkingen in de praktijk onder de knie.

VEELZIJDIG TE GEBRUIKEN – Het boek is geschikt voor klassikaal onderwijs, gezinsbegeleiding en andere scenario's, waardoor het aan verschillende leerbehoeften kan voldoen!

TIJDELIJKE KORTING - Aanbieding eindigt vandaag

GRATIS VERZENDING bij bestellingen in Nederland & België

EENVOUDIG TE RETOURNEREN met 14 dagen bedenktijd + 1 Jaar Garantie!

Niet verkrijgbaar in winkels

Customer Reviews

Based on 13 reviews
85%
(11)
15%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
Customer

Ons zoontje van 3.5 is er alvast blij mee. Hij s nog jong maar heeft spelenderwijs wel al begrepen wat 1, 1/2, 1/3 en 1/4 is

M
Marjan D.

Ik vind dit geweldig! Mijn kleindochter heeft altijd moeite gehad met breuken, maar met deze leermethode begrijpt ze het eindelijk! 😊

P
Petra O.

Dit boek is briljant! Als leerkracht kan ik dit niet genoeg aanbevelen. Het helpt mijn leerlingen enorm bij het begrijpen van breuken…

J
Janine F.

Een geweldige hulp voor mijn kindje. Hij heeft al enige tijd moeite met rekenen. Dankzij dit boek begrijpt hij breuken beter en gaat het rekenen een stuk makkelijker. Voornamelijk doordat het zo visueel is, dat zie je niet vaak!